Welkom bij OpdeGroei! Deze site gaat over alles voor je kindje. We beginnen met een uitzetlijst en groeien met jouw gezin mee. Een baby op komst is vaak een leuke en een spannende tijd met veel vragen. Als één van je vragen is: Wat heb ik allemaal “nodig”? of Wat ga ik daarvoor in het eerste jaar uitgeven? Dan ben je hier op het juiste adres.

Je kunt hier je eigen realistische uitzetlijst samenstellen voor je baby. Want wij denken dat de 670 euro die het Nibud rekent wel haalbaar is, maar zeker niet gemiddeld. Hier kan je zelf kiezen wat je belangrijk vindt om te kopen, wij helpen door veelgekochte items op te sommen die je kan aanvinken als jij ze belangrijk vindt. Bovendien kan je met de prijsindicatie kiezen of je geld en milieu wilt besparen door tweedehands te shoppen en bij welke items je voor een bepaald merk of kwaliteit wilt betalen.

Ook zijn er "top 10" blogs, waarvan er wekelijks eentje bij komt (zoals nuttige kraamkadootjes, speelgoed per leeftijd en meest herinneringswaardige items door oma's). Wordt lid van onze social media (Facebook, Instagram of Twitter) om op te hoogte te blijven van welke nieuwe blog er geplaatst wordt. In de toekomst willen we ook schrijven over duurzaamheid en hoe je geld kan besparen en welke items wij bijvoorbeeld niet gebruikt hebben. Je mag in de suggestiebox thema's voor de top10 blogs aandragen.

Wij willen je inspireren en helpen goed voorbereid te zijn op alle levensfases van je kindje, zodat jij alle ballen in de lucht kan houden en kan genieten. Vandaar ons logo:

Boven alles willen we je aanmoedigen: durf te kiezen wat jij denkt goed te kunnen gebruiken in de zorg voor je gezin. Veel leesplezier!