0-1 jaar Speelgoed Uitgelicht

Top 10 Speelgoed 0-1 jaar

op de

Groei     Top10

Favoriet speelgoed Baby 0-1 jaar

 

Er is zoveel speelgoed te koop voor je baby, maar wat is nu echt een hit? Hier de favorieten van de baby's van OpdeGroei.  Veel speelplezier gewenst!

 

1. Sophie de Giraf

Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf al ruim 50 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes. Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen.

2. Bijt/speelringen of Loopy Links

De wereld van baby's is fascinerend. Geen idee waarom ze deze schakelringen waar je speelgoed aan kan bevestigen zo interessant vinden. Je kunt ze bevestigen aan de wandelwagen of maxicosi vanaf dat je kindje 3 maanden is.

 

3. Playgro - Rammelaar

Een rammelaar is één van het eerste speelgoed waar je kindje iets actief mee kan. Daarvoor kijkt het bijvoorbeeld graag naar een mobile boven de box. De kraaltjes en het knisperfolie van deze rammelaar maken allemaal leuke geluidjes die je kleintje tijden kunnen vermaken. Er is ook een andere kleur te koop.

4. Speelkleed

Dit speelkleed kan je als mini-ballenbak gebruiken en de ballen die erbij geleverd worden geven ook nog plezier als je kindje ouder wordt. Bovendien passen de kleuren mooi in een hip interieur en als je hele woonkamer overgenomen wordt door kinderspullen, is dat best een leuk detail 😉

5. Bal

Deze bal heeft 28 vingergaatjes en is erg licht en daarom gemakkelijk om vast te pakken voor je kleintje. Een leuke bijkomstigheid is dat het de motoriek van je kleintje goed bevorderd. Maar spelen met een zachte kleine voetbal stimuleert natuurlijk ook de ontwikkeling. En je zult merken hoezeer je kleintje geniet van samen spelen.

6. Loopwagen

De loopwagen zorgt voor uren speelplezier. Er wordt geadviseerd je kleintje er maximaal een half uur per dag achter te laten lopen, omdat ze anders verkeerd leren lopen (op de tenen dacht ik). Maar daarnaast zijn ze ook bezig met aan alle knoppen draaien of de blokken erin krijgen. Dit speelgoed is dus vooral leuk vanaf dat ze kunnen staan en willen gaan lopen, zo aan het einde van het eerste jaar. De muis kan je daarna ook gebruiken als autootje.

    

8. Zandbak met schepje, emmer en hark

  

9. Waterspeelmat

10. Alles wat geen speelgoed is

Zo vermaakten onze baby’s zich met sokken, de papiermand, pappa’s schoenen, stokken, de gordijnen, …

Als je deze blog interessant vond, mogelijk wil je dan ook lezen:

Top10 blog Speelgoed 1-2 jaar

of maak een gepersonaliseerde babyuitzetlijst

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *