1-2 jaar Uitgelicht

Top 10 verjaardagscadeaus 1 jarige

op de

Groei     Top10

Verjaardagscadeaus 1 jarige

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een eerste verjaardag? Wij denken met je mee! We hebben al een blog geschreven over Speelgoed voor 1-2 jarigen. Daar is dus al een hoop inspiratie te vinden. Maar wat is er verder leuk om te geven?

 

1. Een roze of blauwe taart

Erg leuk om een taart te regelen in overleg met de ouders, vaak zijn deze al druk genoeg maar willen ze ook graag een cake smash meemaken;). Een kwarktaart met kleurstof of een slagroomtaart met de foto van het kindje erop zijn aanraders om ze lekker mee te laten knoeien. Je kunt hem zelf maken of bestellen (klik op de foto).

* Klik op het linker of rechter plaatje om de taart bij Hema te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

2. Bestek op naam

Vanaf 1 jaar mogen ze mee eten wat de pot schaft. In de loop van het jaar kunnen ze ook met RVS bestek gaan eten. Hoe leuk om die dan met hun naam er ingegraveerd te geven. Zeker weten een cadeau wat veel gebruikt gaat worden.

* Klik op het plaatje om dit item bij YourSurprise te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

3. Fotoalbum (tegoed)

Veel ouders hebben het goede voornemen om een fotoalbum samen te stellen van alle leukste foto's van het eerste jaar. Ze kunnen dus zeker overweg met een tegoedbon voor een fotoalbum. Een ander leuk idee om vanaf de eerste verjaardag herinneringen vast te leggen is een invulboekje:

* Klik op het plaatje om dit item bij invulboekjes te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

4. Schoenen

Rond deze tijd leren ze lopen en is het tijd voor de eerste schoentjes. Let er op dat de eerste schoentjes een flexibele zool hebben. Goede (echt leren) schoenen zijn bijvoorbeeld een prachtig en passend cadeau voor de eerste verjaardag.

* Klik op het plaatje om dit item bij Kleertjes.com (links) of Van Haren (rechts) te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

5. Boek met hen in de hoofdrol

De naam van de lezer wordt namelijk volledig in het verhaal verwerkt. Zo speel je echt de hoofdrol in je eigen boek.

* Klik op het plaatje om dit item bij YourSurprise te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

6. Stoel waar ze zelf op kunnen klimmen

De tijd breekt aan van: "ben één en ik kan het alleen". Ze gaan de wereld ontdekken en klauteren graag. In de loop van het jaar leren ze zelf op hun stoel te klimmen en kan je zeggen: "ga maar vast aan tafel zitten dan kom ik met het fruit". Klinkt goed toch? Onderstaande stoel is onze favoriet. Hij groeit mee met je kind. De zitting en voetensteun zijn zowel in hoogte als in diepte verstelbaar zodat je kindje altijd op de juiste hoogte zit om te eten, knutselen of een spelletje te doen. Ze zijn ook nog eens in allerlei kleuren verkrijgbaar. Er zijn natuurlijk ook goedkopere varianten.

* Klik op het plaatje om dit item bij Babypark te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

7. Bellenblaaszwaard

Zoek je een leuk cadeau waar uren mee gespeeld kan worden én heb je een klein budget: het bellenblaaszwaard is een fantastische uitvinding. Bij de action zijn ze  in de fysieke winkel zelfs nog geen euro, wil je online bestellen ben je vaak wat duurder uit.

* Klik op het plaatje om dit item bij de Speelgoedpostorder te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

8. Schommel

Vanaf een jaar kunnen ze in deze schommel met afneembare beugel, gordel en rugleuning én met verstelbare 3-puntsgordel. De beugel heeft 3 ballen met rammelfunctie.

* Klik op het plaatje om dit item bij PinkorBlue te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

9. Een stoeltje op naam 

Een stoeltje voor aan een eigen bureautje is extra bijzonder met hun eigen naam erop

* Klik op het plaatje om bij Bol.com (links), YourSurprise (midden) of LazyLama (rechts) te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

Je kunt natuurlijk ook zelf een stoeltje kopen en een sticker kopen, bijvoorbeeld via goedgemerkt.

10. Fietszitje

Als ze het nog niet hebben, dan is een fietszitje zeker een mooi cadeau. Vanaf 9 maanden/ 9 kilo / als het kindje goed kan zitten en de schokjes op kan vangen met zijn of haar nekspieren kun je een fietszitje gebruiken. Je kunt een voor of achter stoeltjes kiezen. Het Urban Iki Achterzitje is een handig én veilig fietsstoeltje voor achterop de fiets en is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar (9 tot 22 kg)

* Klik op het plaatje om dit item bij Babypark (links) of Bol.com (rechts) te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

Je kunt ook kijken bij onze top10 blog over items die het leven makkelijker maken met een 1 jarige. Hele fijne verjaardag!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *