0-1 jaar Uitgelicht

Top 10 Leuk Kraamcadeau

op de

Groei     Top10

Leuke kraamcadeaus

Je zoekt een kraamcadeau en er is zoveel wat ouders voor hun pasgeboren kindje kunnen gebruiken. Maar wat is een leuk cadeau om te geven? Hoe zorg je ervoor dat je niet de 20ste knuffel geeft? De meest gegeven kraamcadeaus zijn naast knuffels, kleding en boekjes. We hebben eerder al geschreven over nuttige kraamcadeaus. Nu hebben we een top 10 voor je met kraamcadeaus die je niet geeft omdat de ouders ze nodig hebben, maar omdat je iets leuks wilt geven om te vieren dat er een nieuw leventje is. 10 cadeaus die vooral leuk zijn om te krijgen. Want na alle uitgaven voor de nuttige dingen, kan het ook heel leuk zijn om iets te krijgen waar je zelf geen geld meer voor over had.

Vooraf geven we een tip voor mensen die graag iets willen geven wat zorgvuldig is samengesteld, maar die zelf niet veel tijd hebben. Kijk eens tussen de geschenksets:

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Bol.com, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

1. Gepersonaliseerde spullen:

Wat maakt een leuker kraamcadeau dan eentje die gepersonaliseerd is? Zoals een speenkoord of een badcape met naam

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij YourSurprise of bol.com voor het laatste speenkoord, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

Je kunt ook gaan voor een rugzakje met naam erop die de ouders meekunnen geven aan het kinderdagverblijf. Tegen de tijd dat het kindje 1 á 2 jaar is, zal hij of zij het zelf willen dragen. Er zijn ook opbergkisten, mutsen met naam, muurstickers, slabbers of alvast een leuk stoeltje met naam.

            

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij YourSurprise of Bol.com, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

2. Invulboekjes

Er zijn heel veel soorten invulboekjes. Bijvoorbeeld eentje over het eerste jaar. Of opa/oma vertel eens, dit zijn boekjes die je eerst invult en dan geeft. Je kunt ook boekjes bestellen waarin de naam van de baby wordt gebruikt voor de hoofdpersoon.

 

 

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij YourSurprise of Invulboekjes, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

3. Milestones kaartjes of poster

Leuk kraamcadeau om de groei van de baby bij te houden plus dekentje om de baby op te leggen en foto's te maken bijvoorbeeld per week of maand.

 

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Invulboekjes of Bol.com, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

4. Gipsafdruksetje of inkt voor voetjes of handen,

Dit is net als de vorige één van de leuke kraamcadeaus die een mooi aandenken geven aan hoe klein ze ooit waren.

   

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Bol.com, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

5. Maak iets met het geboortekaartje

Neem een foto van het geboortekaartje en laat dat afdrukken op een klok, opbergkist of bord. Zeker een hit als kraamcadeau, want de ouders hebben het kaartje gekozen omdat ze het mooi vinden!

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Bol.com of Yoursurprise, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

6. Sterrenposter geboortemoment

inlijsten van de sterren of de maanstand op het tijdstip dat de kleine werd geboren 

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Bol.com of Yoursurprise, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

7. Details geboorte gebruiken

Een bijzonder kraamcadeau is te maken door stapelblokken te personaliseren. Je geeft elk blok details over de baby: naam, geboortedatum, gewicht, etc of een houten naam treintje of een houten poster met alle details.

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Bol.com, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

8. See how you grow handdoek of een houten aftekenpaal

 

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Bol.com, PinkorBlue of Goedgemerkt. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

9. Oppassen of een andere verwennerij voor mamma (en pappa)

Erg leuk is om aan te bieden een avondje op te passen terwijl pappa en mamma samen sushi gaan eten of carpaccio. Wel goed om even te overleggen wanneer mamma er aan toe is om de kleine achter te laten. Voor een andere verwennerij kun je denken aan een lekker sopje voor in bad, chocola, een simpel magazine of uitpakken met een sieraad voor mamma, zoals een armband met een bedeltje eraan met de naam of eerste letter van het kind.

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij bol.com voor het laatste speenkoord, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

10. Een geboortekaartje

En we eindigen de top10 met het vaak gestuurde kaart. Het blijft bijzonder, zeker in een tijd waarin de fysieke post steeds minder wordt. Ik zie vaak dat het kaartje écht gewaardeerd wordt en dat ze aan een lange lijn hangen in de woonkamer als je op bezoek komt. Een zelfgemaakt kaartje maakt hem uniek, maar anders is er ook veel keuze om te bestellen.

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Kaartje2go of bol.com voor het laatste speenkoord, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

Je kunt ook een bundel geven waarin de ouders de kaartjes kunnen bundelen

Hopelijk hebben we jullie geïnspireerd en heb je een origineel kraamcadeau gevonden! Elk cadeautje is natuurlijk lief, het draait helemaal niet om cadeautjes. Maar om samen blij te zijn met de komst van het nieuwe kindje.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *