2-3 jaar Uitgelicht

Top 10 verjaardagscadeaus 2 jarige

op de

Groei     Top10

Verjaardagscadeaus 2 jarige

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een tweede verjaardag? Wij denken met je mee! We hebben al een blog geschreven over Speelgoed voor 2-3 jarigen. Daar is dus al een hoop inspiratie te vinden, zoals de waterplay, de duwfiets en het speelhuisje. Maar wat is er verder leuk om te geven?

We hebben al een blog geschreven voor de eerste verjaardag. Daar hadden we de tip voor een taart te bestellen of te maken, wat natuurlijk ook erg leuk is voor de tweede verjaardag. Een ander cadeau van die blog is het gepersonaliseerde boek met de jarige in de hoofdrol. De tweejarige begrijpt dit meer en zal het zeker ook waarderen. En tot slot willen we je herinneren aan de gepersonaliseerde stoel. Heeft het kindje deze nog niet, vanaf 2 jaar kan hij of zij er gebruik van gaan maken.

1. Step

Veel ouders geven aan dat ze de step het leukste verjaardagscadeau vonden voor hun 2 jarige.

* Klik op het plaatje om de step bij PinkorBlue (blauw) of Lazylama (roze) te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

2. Houten poppenwagen 

Is het kind gek op poppen? Dan is een poppenwagen een leuk cadeau. Rond de tweede verjaardag gaan ze steeds meer fantasie spel spelen en vinden ze het erg leuk om volwassenen na te doen en met een pop te spelen.

* Klik op het plaatje om dit item bij YourSurprise te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

3. De praatjes van ...

Een boekje om de leuke uitspraken van je kind in op te schrijven voor later.

* Klik op het plaatje om dit item bij invulboekjes te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

4. Herplakbare stickers of tattoos

 

* Klik op het plaatje om dit item bij Bol.com te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

5. Open ended speelgoed

Open ended speelgoed is speelgoed met ruimte voor de fantasie van je kindje. Vaak is dit speelgoed zonder geluid, gemaakt van duurzame materialen en prikkelt zowel de fantasie van het kind als de ouder. Dit speelgoed is gemaakt om lang mee te gaan. In elke levensfase kan het kind zijn of haar fantasie er op los laten.

* Klik op het plaatje om dit item bij Bol.com te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

6. Nachtlampje dat projecteert

Zo slaapt je kind onder een sterrenhemel. Het lampje gaat na 45 minuten vanzelf weer uit.

* Klik op het plaatje om dit item bij Bol.com te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

7. Magische kleurplaten

Het Crayola Peppa Pig Wonderkleurboek is een magische manier om in te kleuren, aangezien de speciale stiftjes alleen op het speciale wonderkleur-papier verschijnen. Kleur je favorietepeppa pig-personages in met de 5 inbegrepen wonderkleurstiftjes, waarbij de kleur alleen binnen de lijnen verschijnt!

* Klik op het plaatje om dit item bij de Bol.com te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

8. Muziekkaart

Bij 2 jarige een echte hit! Open - Dicht - Open - Dicht en dan telkens muziek, wat een magie!

* Klik op het plaatje om dit item bij Kaartj2Go te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

9. Helium ballon

Een gaaf klein cadeau is een helium ballon. De tank kan je voor een andere keer weer gebruiken.

* Klik op het plaatje om bij Bol.com te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

 

10. Skippybal of wobbel

Voor veel spring en balansplezier

* Klik op het plaatje om dit item bij  Bol.com te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

Tip: Er komt ook een blog voor de verjaardag van een 3-jarige en daar kan je dan straks kijken. Want sommige dingen zijn voor jongere kinderen ook al leuk als je ze samen doet, zoals cijfers en letters/ electro van jumbo. Of misschien is jouw kind al toe aan een valstoottablet.

   

* Klik op het plaatje om dit item bij  Bol.com te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

En sommige kinderen zijn eerder toe aan bijvoorbeeld een peuterbed omdat ze telkens uit het ledikantje klimmen.

* Klik op het plaatje om dit item bij  Babypark te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

 

Je kunt ook kijken bij onze top10 blog over items die het leven makkelijker maken met een 2 jarige. Hele fijne verjaardag!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *