Overig

Top 10 Websites om te bestellen

op de

Groei     Top10

Favoriete websites om te bestellen

Zo handig dat je tegenwoordig zoveel online kan bestellen én het wordt vaak zo snel thuisbezorgd. Heerlijk om online te kunnen neuzen en dan niet te hoeven sjouwen;). Er zijn zoveel winkels waar je kunt bestellen. Hieronder onze top10 waar we graag bestellen om alles in huis te halen voor ons kindje.

 

1. Babypark

Zij hebben een enorm assortiment waardoor je maar één keer bezorgkosten hoeft te betalen. Er zijn 11 Babypark Megastores. De productspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag met een advies op maat. Bijvoorbeeld met het uitzoeken van een kinderwagen, babykamer of autostoel. Ook voor kinderkamers en tienerkamers kun je terecht bij Babypark. Je kunt bellen voor persoonlijk advies. Babypark heeft op Trustpilot met 6.335 reviews een 4,1 (van de 5 sterren). Hun service is 67% van de tijd uitstekend en anders bijna altijd goed. Ze laten zich leiden door hun geloof en zijn zondag gesloten, ook voor bestellingen.

* Klik op het logo om bij Babypark te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

2. PinkorBlue

Naast webshops in Nederland is PinkorBlue in 13 andere landen actief. Hier vind je alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap en daarna begeleiden ze je kindje tot aan de basisschooltijd. Met meer dan 100.000 artikelen artikelen heb je ruime keuze uit producten voor jou en je kleine; van autostoelen, kinderwagens, speelgoed tot aan kinderstoelen, positiekleding... en nog véél meer. Op Trustpilot krijgen ze een 3,6 op basis van 233 reviews.

* Klik op het logo om bij PinkorBlue te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

3. AliExpress

Als je voldoende tijd hebt om te wachten op je items is dit een hele leuke website met veel aanbod en lage prijzen. Wel kan de kwaliteit variëren en hebben zij niet dezelfde strenge eisen waar speelgoed of iets dergelijks aan moet voldoen. Let wel: Per juli moet je ook invoerrechten/ belasting betalen over producten tot 20 euro.

* Klik op het logo om bij AliExpress te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

4. Babyplus of van Asten Baby Superstore

* Klik op het logo om bij Babyplus te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

Babyplus heeft een mooie fysieke winkel in het hartje van Haarlem. De verzending is gratis en ze krijgen een 4,4 op basis van 25 reviews op Trustpilot. De fysieke winkel van Van Asten Baby Superstore is 5.000m2! en zit in Tilburg, maar je kunt natuurlijk vanaf thuis bestellen. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap, je baby, peuter en kleuter. Van babykamers, kinderwagens, buggy's, autostoelen, boxen, kinderstoelen, reisbedden, traphekjes, tandems en duowagens, wipstoeltjes tot speelgoed, babykleding en babyfoons! Bijna alles is direct uit voorraad leverbaar. Die mooie babykamer en die leuke kinderwagen kun je gelijk meenemen. De site krijgt maar een 2,6 op Trustpilot op basis van 38 reviews, echter ik heb alleen goede ervaringen.

* Klik op het logo om bij van Asten Babysuperstore te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

5. Bol.com 

Iedereen kent bol.com. Deze site is zo veelzijdig, bijna alles is hier te vinden. Super handig om ook nog wat anders dan baby-spullen mee te bestellen. Bovendien, als je een specifiek type of merk zoekt, hebben ze deze vaak.

* Klik op het logo om bij Bol.com te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

6. Lazy lama

Sinds 2018 shop je bij Lazy Lama de leukste en meest originele baby- en kidsproducten, van tijdloze accessoires tot het mooiste speelgoed. En natuurlijk is alles duurzaam en 100% veilig. Voor de klanten lopen ze graag een stapje harder. Zo zijn ze elke dag persoonlijk bereikbaar (via chat, mail of telefoon) en pakken ze bestellingen met veel zorg en aandacht in. De afgelopen tijd heeft Lazy Lama een flinke groei doorgemaakt en hun ambitie is om nóg verder door te blijven groeien. Ze stonden in 2020 in de top 3 ‘Beste Starter’ van de Shopping Awards.

* Klik op het logo om bij LazyLama te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

7. Kleertjes.com, Noppies, hippemensjes.nl 

Voor kinderkleren zijn deze sites geweldig! Je vindt hier originele en hippe kleren

* Klik op het logo om bij HIppeMensjes, Noppies of Kleertjes.com te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

8. Wehkamp

Wehkamp is de winnaar warenhuizen 2021 en wij zetten de site in onze top10 om de veelzijdigheid en betaalbaarheid. Mooi vinden we dat Wehkamp stappen maakt om duurzamer te worden. Om het klimaat minder te belasten. Om het productieproces eerlijker en transparanter te maken. En om jou de mogelijkheid te geven steeds meer producten te kiezen met een bewust verhaal. Ze nemen bijvoorbeeld verpakkingen weer mee. Ze bezorgen snel (morgen in huis) en retourneren is gratis.

 

* Klik op het logo om bij Wehkamp te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.
9. Goedgemerkt of YourSurprise

 

* Klik op het logo om bij Goedgemerkt of YourSurprise te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

Voor een gepersonaliseerd cadeau zijn deze 2 sites een tip! Goedgemerkt verzendt gratis vanaf 35 euro, gebruikt geen giftige stoffen in de inkt, de labels zijn watervast en vaatwasser/magnetron-veilig. Ze leveren snel en zijn bereikbaar van 9-21 uur. Yoursurprise maakt momenten extra bijzonder. Ze helpen je met het maken van de allermooiste persoonlijke cadeaus, waar jij vervolgens je familie, vrienden of collega’s mee kan verrassen. In 2005 zijn ze live gegaan met hun eerste website en sindsdien zijn ze hard op weg om de wereld te veroveren. Zowel particulier als zakelijk, je kunt altijd bij hun terecht voor de allermooiste cadeaus met naam, foto en/of logo. Voor welke gelegenheid dan ook.

 

10. Speelgoedwinkel

En tot slot mocht een speelgoedwinkel niet ontbreken. Deze is onze favoriet:

* Klik op het logo om bij Speelgoedpostorder te bestellen. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

 

Succes met uitzoeken!

Wil je inspiratie wat te bestellen? Kijk hier om je gepersonaliseerde babyuitzetlijst samen te stellen of lees onze top10 blogs, bijvoorbeeld over speelgoed of over nuttige items per leeftijd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *