0-1 jaar Items die het leven makkelijker maken Uitgelicht

Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (0-1 jaar)

op de

Groei     Top10

Items om het leven makkelijker te maken (Baby 0-1 jaar)

Het eerste jaar met je baby is een intensieve tijd. Wij denken met je mee, zodat jij zoveel mogelijk kan genieten.

1. Wikkelrompertjes

Deze rompers trek je aan als een soort jasje. Dus niet dat tere pasgeboren babyhoofdje erin wurmen of de spuitluier over het hoofd heen uittrekken met alle gevolgen van dien. "Gewone" rompers kan je trouwens ook naar beneden toe uittrekken. Daarvoor dient de envelop hals. Het is een beetje wurmen dat afrollen over de schoudertjes, maar het kan voorkomen dat de poep overal op je baby zit. Winst!

   

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij PinkorBlue (links) of HippeMensjes (rechts). Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

2. Douchewashand

Deze lange washand geeft grip om je kleintje tijdens het douchen vast te houden. Samen douchen is hiermee hopelijk een ontspannen moment en je hoeft geen badje te vullen en er over heen te buigen.

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Babypark. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

3. Speenkoord

Op naam is een leuke tip. Door hem vast te klippen aan het shirt, verlies je de speen niet.

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Bol.com. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

4. Glow in the dark speen

Dit is zo'n uitkomst, wanneer de baby 's nachts wakker wordt en jij met je slaperige ogen onder het bed zoekt naar het speentje omdat je hem niet kon vinden in het bed... ook al lag hij daar wel gewoon.

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij PinkorBlue. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

5. Flexibele thermometer

De flexibele punt is fijn voor je baby, maar zelf vonden wij het ook fijn in de kraamweek toen we nog nooit zo'n klein lijfje getemperatuurd hadden. Na 10 seconden hoor je een piepje, wat aangeeft dat hij klaar is met meten. Die snelheid is ook veel fijner, dan oude thermometers die er 30-60 seconden over deden. Er zijn ook oorthermometers en thermometers die je op het hoofd gebruikt, maar ik weet niet of deze net zo nauwkeurig zijn. Let erop dat ze aan de juiste eisen/keurmerken voldoen.

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Bol.com. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

6. Een traphekje

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Babypark. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

7. Wippertje

Zodat je even je handen vrij hebt en je kind een andere houding dan liggen kan aannemen. Tegenwoordig zijn er zelfs wippers die automatisch heen en weer wiegen (zie het eerste plaatje). De 'ouderwetse' variant kan trillen of kan het kindje zelf laten wippen door te bewegen. Je hebt ook schommelstoelen, waarin dat wiegen wordt veroorzaakt door het bewegen van de baby. Er zijn wipstoelen met en zonder muziek of witte ruis (achtergrondgeluid zoals een stofzuiger dat baby's kalmeert, omdat het lijkt op het geluid in de baarmoeder). Het rechterplaatje toont een schommelstoeltje met muziek én een lichtje.

 

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Babypark (links) of Bol.com. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

8. Draagzak

Het geeft een heerlijk geborgen gevoel en het is super handig als je iets moet doen, terwijl jouw kindje je nodig heeft!

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Bol.com (links) of Babypark (rechts) . Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

9. Klossen onder eettafel

De redder van je rug, als je geen ruimte hebt voor een commode beneden en je behoorlijk lang bent.

10. Een goede wasdroogcombi

Een goede wasmachine én droger zijn geen overbodige luxe als er 3 kledingsetjes per dag onder de spuug of poepvlekken zitten. Wanneer je niet zoveel ruimte hebt in huis, kun je gaan voor een wasdroogcombinatie. Vroeger waren deze combinaties minder goed in je was droog krijgen, maar tegenwoordig is daar grote vooruitgang in geboekt. 

* Klik op het plaatje als je het item wilt bestellen bij Coolblue. Hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

Als je deze blog interessant vond, wil je mogelijk ook lezen:

de Top10 blog speelgoed van 0-1 jaar

of je gepersonaliseerde babyuitzet samenstellen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *