Tip van de Maand

Tip van de Maand Augustus

Minimaal elke maand krijg jij een tip van ons. De maand Augustus staat in het teken van vakantie. Corona zorgt ervoor dat veel mensen met de auto op vakantie gaan en wanneer je uren gaat rijden met je kleintje(s) kan je daar best tegen op zien. Het is best goed voor een kind om zich af en toe te vervelen, maar liever niet terwijl we uren met elkaar opgesloten in de auto zitten en ik op de weg moet letten. Ik ben dan ook voor een tablethouder in de auto. Oude tablet erin en gaan! Dat is een in ieder geval een goed begin van de vakantie:)

Ben je nog op zoek naar een tablet? Deze tablet is in de aanbieding voor nog geen 50 euro en heeft stoot/valbescherming. Ideaal voor als ze hem ook gebruiken buiten de auto.

* Klik op het plaatje om te bestellen bij Bol.com, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

Wil je meer lezen over nuttige items? Kijk dan bij de blogs in de categorie: om het leven makkelijker te maken, zoals Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (0-1 jaar) of Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (1-2 jaar). Kijk je liever naar speelgoed voor je kleintje, lees dan bijvoorbeeld deze blog Top 10 Speelgoed 1-2 jaar. Ben je in verwachting? Hopelijk geeft het samenstellen van je gepersonaliseerde babyuitzetlijst je een goede voorbereiding.

In September komt er weer een nieuwe tip van de maand!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *