Tip van de Maand Uitgelicht

Tip van de Maand September

Minimaal elke maand krijg jij een tip van ons. De maand September staat in het teken van herfst die gaat beginnen. De herfst betekent nog niet dat het buitenspelen over hoeft te zijn. Met een lekker IELM pak aan, blijft je kleintje lekker droog, want dit pak is waterbesteding en winddicht. Zo kunnen jullie genieten van de blaadjes die vallen, ontdekken hoe de tuin verandert en wandelen in het bos. Je kleintje houdt zijn of haar bewegingsvrijheid in dit soepele pak. Lekker warm en niet zo klam als een regenpak. Ze gebruiken geen schadelijke chemicaliƫn. En de IELM pakken hebben allerlei printjes en kleuren. Je kunt ze ook personaliseren met de naam van je kind. Al met al een echte aanrader! Kom maar op met die herfst, geniet van September:)

* Klik op het plaatje om te bestellen bij Bol.com, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

Wil je meer lezen over nuttige items? Kijk dan bij de blogs in de categorie: om het leven makkelijker te maken, zoals Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (0-1 jaar) of Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (1-2 jaar). Kijk je liever naar speelgoed voor je kleintje, lees dan bijvoorbeeld deze blog Top 10 Speelgoed 1-2 jaar. Ben je in verwachting? Hopelijk geeft het samenstellen van je gepersonaliseerde babyuitzetlijst je een goede voorbereiding.

In Oktober komt er weer een nieuwe tip van de maand!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *