Tip van de Maand

Tip van de Maand Juli

Minimaal elke maand krijg jij een tip van ons. De maand Juli is hopelijk een maand voor waterpret! De zonnebrand komt tevoorschijn. Het zonnehoedje komt weer van pas. En wat is er leuker dan water? Er is zoveel aan te raden, zoals de waterplay (zie Top10 blog Speelgoed 2-3 jaar). Maar voor de tip van de maand kiezen we voor een heus opblaasbaar zwemparadijs! Zie je het al voor je? Zij lekker van de glijbaan direct in het water en jij met een stoel erbij en de voetjes ook lekker koel in het zwembad! Geniet van het mooie zomerweer in Juli!

* Klik op het plaatje om te bestellen bij Bol.com, hiermee steun je onze website zonder extra kosten voor jou.

Wil je meer lezen over nuttige items? Kijk dan bij de blogs in de categorie: om het leven makkelijker te maken, zoals Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (0-1 jaar) of Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (1-2 jaar). Kijk je liever naar speelgoed voor je kleintje, lees dan bijvoorbeeld deze blog Top 10 Speelgoed 1-2 jaar. Ben je in verwachting? Hopelijk geeft het samenstellen van je gepersonaliseerde babyuitzetlijst je een goede voorbereiding.

In Augustus komt er weer een nieuwe tip van de maand!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *