Tip van de Maand

Tip van de Maand Mei

Minimaal elke maand krijg jij een tip van ons. De maand Mei trakteert ons nog niet veel op mooi weer, maar het zonnetje komt er weer aan! De zonnebrand komt tevoorschijn. Onze tip is een zonnehoedje met touwtjes. Deze geeft meer kans dat de allerjongsten ze ten minste even ophouden;), ook al had het bij ons nog wel wat afleiding nodig direct na het opzetten. Eentje met bescherming van de oren en de nek is een aanrader. Haal het hoedje nu vast in huis, zodat je het klaar hebt liggen voor de mooie dagen in de tuin of op het strand of op het terras. Geniet van het mooie zomerweer!

Wil je meer lezen over nuttige items? Kijk dan bij de blogs in de categorie: om het leven makkelijker te maken, zoals Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (0-1 jaar) of Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (1-2 jaar). Kijk je liever naar speelgoed voor je kleintje, lees dan bijvoorbeeld deze blog Top 10 Speelgoed 2-3 jaar. Ben je in verwachting? Hopelijk geeft het samenstellen van je gepersonaliseerde babyuitzetlijst je een goede voorbereiding.

De tip van de maand Juni zal over Vaderdag gaan, tot dan!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *