Tip van de Maand Uitgelicht

Tip van de Maand Juli kinderkledingruil

In de maand juli is het tijd voor zomerkleding. Wat wil jij nog meenemen op vakantie? 3 juli 2023 is alweer de derde editie van de kinderkledingruil KrijgdeKleertjes Vinkeveen.

Bij KrijgDeKleertjes kun je kinderkleding ruilen. Het is duurzaam, goed voor de portemonnee en een leuk sociaal initiatief zonder winstoogmerk. Terwijl vroeger kleding doorgegeven werd in grote gezinnen, zie je tegenwoordig dat het vaak maar door één of twee kinderen gedragen wordt en nog heel goed een ronde mee kan. Doordat alleen mooie kleren worden ingeleverd, hopen we dat je als ruiler weer blij naar huis gaat met uitgekozen kleding in een andere maat.

We hebben inmiddels een mooie voorraad kleding. Zowel zomer als winterkleding mag worden ingeleverd. Woon je in de buurt en kom je ook?

* We denken nog na hoe we onze onkosten eruit kunnen halen (zoals voor verwarmen van het gebouw en de bakken waar de kleding in worden bewaard). U kunt een vrijwillige bijdrage geven. Ook zullen we wat leuke spullen verkopen (zoals luiertaarten) om het ruilen gratis te houden.

Ook een jas, muts, sjaal, ski-pak, zwemkleding en andere zwem accessoires, slaapzak, draagzak en schoenen met hele neuzen zijn welkom. We nemen geen gebruikte knuffels, sokken of gebruik speelgoed en ondergoed in. Overleg even over grote artikelen: kdkvinkeveen@gmail.com

Wil je meer lezen over nuttige items? Kijk dan bij de blogs in de categorie: om het leven makkelijker te maken, zoals Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (0-1 jaar) of Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (1-2 jaar). Kijk je liever naar speelgoed voor je kleintje, lees dan bijvoorbeeld deze blog Top 10 Speelgoed 1-2 jaar. Ben je in verwachting? Hopelijk geeft het samenstellen van je gepersonaliseerde babyuitzetlijst je een goede voorbereiding.

In juni komt er weer een nieuwe tip van de maand!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *