Tip van de Maand

Tip van de Maand Juni

Minimaal elke maand krijg jij een tip van ons. De maand Juni staat in het teken van Vaderdag. Ben je op zoek naar inspiratie voor een cadeau om pappa even in het zonnetje te zetten? Wij hebben een top 10 blog gemaakt voor Vaderdag. Hieronder is het bierpakket uitgelicht. Maar er is zoveel leuks wat je kan personaliseren voor Vaderdag. We wensen jullie in ieder geval een fijne vaderdag 20 juni!

Wil je meer lezen over nuttige items of speelgoed? Kijk dan bij de blogs in de categorie: om het leven makkelijker te maken, zoals Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (0-1 jaar) of Top 10 Items om het leven makkelijker te maken (1-2 jaar). Kijk je liever naar speelgoed voor je kleintje, lees dan bijvoorbeeld deze blog Top 10 Speelgoed 2-3 jaar. Ben je in verwachting? Hopelijk geeft het samenstellen van je gepersonaliseerde babyuitzetlijst je een goede voorbereiding.

De tip van de maand Juli zal over iets zomers gaan!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *